Ölüdeniz Yamaç Paraşütü

0538 920 9040 Fethiye Ölüdeniz İndirimli Yamaç Paraşütü Fırsatları

Yamaç paraşütü denilince dünyada akla gelen yerlerden Fethiye Ölüdeniz, indirimli yamaç paraşütü fırsatları arayan maceraperestler için eşi benzeri bulunmaz bir tatil beldesi olmaya devam ediyor. Ölüdeniz’in insanı içine sürükleyen manzarasına karşı Babadağ’dan yamaç paraşütü yapmak için fırsat kollayan paraşüt sevdalıları için Ölüdeniz ‘de yamaç paraşütü nasıl yapılır? Yamaç paraşütünde Neden Ölüdeniz? Fethiye- Ölüdeniz indirimli yamaç paraşütü nasıl yapılır? Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Fiyatları ? Fethiye Ölüdeniz’de en uygun yamaç paraşütü seçenekleri neler? Gibi soruların cevaplarını yazımızda derledik.

Yamaç Paraşütü Nasıl Yapılır ?

Hava sporları arasında popüler olarak adından söz ettiren yamaç paraşütü uzun bir eğitim süreci olmaması ve adrenalin tutkunlarının peşini bırakmadığı bir spordur. Peki yamaç paraşütü nasıl yapılır? Yamaç paraşütü serbest paraşütle çok karıştırılır fakat ayrıldıkları nokta yamaç paraşütünde yamaçlar aracılığı ile kalkış yapılmasıdır. Serbest paraşüt ile atlanarak gökyüzüne ulaşılır. Fakat yamaç paraşütü ile gökyüzüne ulaşabilmeniz için kalkış yapmanız gerekir. Yamaç paraşütü, serbest paraşüte oranla çok daha kolay öğrenebilen ve yapılabilen bir hava sporudur. Üstelik yamaç paraşütü ile saatlerce gökyüzünde kalabilirsiniz. Sizi gökyüzünden ayıran tek şey hissettiğiniz yorgunluk olacak. Yamaç paraşütü yapmak için mutlaka eğitim almak gerekmektedir. Doğru hava şartları ve fiziksel durumlar sağlandığında aslında yamaç paraşütü tehlikeli bir spor sayılmaz. Yeterli yükseklikten az mesafe koşu ile kalkışı sağlanabilen yamaç paraşütü ile oluşan termikleri kullanarak istediğiniz kadar gökyüzünde kalabilirsiniz. Gökyüzünde yapılabilecek ne var diyenlere yamaç paraşütü yapmış olanların güldüğünü duyar gibiyiz. Gökyüzünde selfie çekinirken, yeryüzünü uzaktan izlerken sakinlik ve dinginlik ile başbaşa kalmak, rüzgarın akışı ile yön bulmak… Kendinizi rüzgarın akışına bırakın ve Ölüdeniz’in keyfini çıkarın.

Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Fiyatları 2020 | 2021 | 2022 | 2023
Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Muhteşem Manzarası

Yamaç Paraşütünde Neden Fethiye Ölüdeniz ?

Ölüdeniz birçok yamaç paraşütü sevdalısının göz bebeğidir. Bunun en büyük nedenleri yaklaşık 1200-1700 – 1800 – 1900 metre yükseklikler arasında rüzgarı farklı yönlerden gören 4 ünlü kalkış alanına sahip olması. Bunun yanı sıra Babadağ’ın deniz kıyısına çok yakın olması da yamaç paraşütünde Ölüdeniz manzarası seyrederek saatlerce süzülmek isteyenleri heyecanlandırmakta. Yamaç paraşütü yapanlar ve yapmayı öğrenmek için mükemmel bir yer. Yamaç paraşütü gökyüzünde yalnız başına saatlerce dolaşmak denildiğinde biraz ürkütücü gelebilir ama birçok spordan çok daha güvenlidir. Uygun şartlar sağlandığında sakinlik ve huzuru gökyüzünde bulmanıza ne engel olabilir?

Her yıl turistlerin akın akın tatile geldiği Fethiye- Ölüdeniz’in yerli halkı ve turistleri için yamaç paraşütü oldukça sevilen bir spordur. Bu nedenle ülkemizde yapılabildiği yerler için önem taşır. Ölüdeniz’in ise yamaç paraşütü için Türkiye özelinde yeri bambaşkadır. Bu durum yamaç paraşütü yapma fiyatları üzerinde artışa neden olmakta, haliyle paraşüt sevdalılarını üzmekte. Neyse ki sizler için bu konuda biraz araştırma yaptık. Peki Fethiye- Ölüdeniz’ de indirimli yamaç paraşütü nasıl yapılır ?

Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024
Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü  2021 | 2022 | 2023 | 2024

Fethiye Ölüdeniz’ de indirimli yamaç paraşütü nasıl yapılır ?

Fethiye Ölüdeniz zaman zaman yamaç paraşütü fiyatları ile sevenlerini üzmekte. Seveni çok olan bu sporun uygun fiyatlarla nasıl yapılacağı ise yamaç paraşütü ile ilgilenen herkes tarafından merak edilmekte. 2020 yılında pilot eşliğinde tandem ( 2 kişi ) ortalama 600-650 TL‘ye foto video hariç uçuş yapabilirken, single (tekli) 5000 – 6000 bin TL arasında değişen yamaç paraşütü fiyatları özellikle yamaç paraşütü satın almak isteyenlerin de cebini yakıyor. Peki indirimli yamaç paraşütü nasıl yapılır? Ölüdeniz’de indirimli yamaç paraşütünün adresi birbirinden farklı ve ucuz tatil paketlerinden geçmekte. Sadece yamaç paraşütü için harcayacağınız miktarlara Fethiye Ölüdeniz tatil paketleri arasından sizin için en uygun ve en eğlenceli olan seçeneği seçebilir Ölüdeniz’in keyfini her anlamda çıkarabilirsiniz.

Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024
Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024

Yamaç paraşütü severlerin birçoğu Ölüdeniz’e her fırsatta gitmelerine rağmen aslında turistlerin gözdesi Fethiye- Ölüdeniz’i tarihi ve gezilecek yerleri ile gezmemişlerdir. Fethiye Ölüdeniz tatil paketleri alarak tatilinize renk katabilirsiniz. Üstelik çok uygun fiyatlara gezip, görüp, keşfedip hatta uçup gelebilirsiniz. Tatilin anlamını tam anlamıyla çıkarmak ve yamaç paraşütünün zevkine sevdikleriniz ile uzun uzun varmak için en uygun fırsatlar tatil paketlerinden geçiyor. Bu fırsatlar sizi yerinizden kaldıracak. Dikkat edin kendinizi yollarda bulabilirsiniz.

 

*Fethiye Tatil Paketi Fiyatları 2021 | 2022 | 2023 | 2024  yılları hakkında bilği almak ve rezervasyon yaptırmak için www.tatil365gun.com adresini ziyaret edebilir 0538 920 9040 nolu hattımızı arayabilirsiniz.

Scroll to Top