Ölüdeniz Yamaç Paraşütü

Fethiye Yamaç Paraşütü Fiyatı

Fethiye Yamaç Paraşütü Fiyatı

Yamaç paraşütü nasıl yapılır ? Yamaç paraşütü için en uygun aylar hangileridir ? Fethiye Ölüdeniz yamaç paraşütü fiyatları nelerdir ? Fethiye yamaç paraşütü fırsatlarına nereden ulaşabilirim ?

Biri yamaç paraşütü mü dedi? Öyleyse rotaları Fethiye’ye çevirin. Çünkü yamaç paraşütü dendiğinde dünya genelinde akla gelen yerlerden biri de Fethiye’dir. Tam da bu nedenle adrenalin tutkunları ve yamaç paraşütü sevdalıları Fethiye Ölüdeniz yamaç paraşütü fiyatları hakkında araştırmalar yapmakta. İnsanlar Fethiye Ölüdeniz’e birçok neden ile gelir. Fakat bazıları için en büyük neden yamaç paraşütüdür. En uygun Fethiye yamaç paraşütü fiyatları 2023 yılında en çok araştırılanlardan olmuştu. 2024 Fethiye Ölüdeniz yamaç paraşütü fiyatları ise maceraperest gezginler için merak konusu olmakta. Peki yamaç paraşütü nasıl yapılır ? Yamaç paraşütü için en uygun aylar hangileridir ? Yamaç paraşütü fiyatları nelerdir ? Fethiye yamaç paraşütü fırsatlarına nereden ulaşabilirim ? Gibi soruların cevabı ise sizler için hazırladığımız derlememizde.

Fethiye Yamaç Paraşütü Fiyatı
Fethiye Yamaç Paraşütü Fiyatı

Yamaç Paraşütü Sevdalıları için neden Fethiye ?

Fethiye, Ölüdeniz sakin doğası, yamaç paraşütüne uygun coğrafyası ile görenleri büyüleyen bir yapıya sahip. Üstelik yamaç paraşütü için 3 büyük kalkış pistine sahip. Bu pistlerin yükseklikleri ise 1700 metre ile 1900 metre arasında. Onları önemli kılan en büyük etkenleri ise her birinin rüzgarı farklı yönden görüyor olmalarıdır. Ayrıca yamaç paraşütü aşıklarının hayalini kurdukları Babadağ da tam olarak burada konumlanıyor. Denizin kıyısında yamaç paraşütü yapmak mı? İşte bu heyecan verici çünkü Babadağ denize çok yakın. Babadağ’da yamaç paraşütü fırsatları, paraşüt sevdalılarını oldukça heyecanlandırıyor. Çünkü Babadağ’ı kalkış pisti olarak kullanacaksanız Ölüdeniz üzerinde saatler sürebilecek sakin ve huzurlu bir gökyüzü turu sizleri bekliyor. Yeter ki uygun hava koşullarına sahip olun. Belki de kafanızı dinlemek için en güzel yerlerden biri gökyüzüdür.

Yamaç paraşütü sevdalılarının Fethiye Ölüdeniz tarafını tercih etmelerinin bir başka nedeni de yamaç paraşütü yapmanın yanı sıra yamaç paraşütü yapmayı öğrenmek için de uygun bir mekan olması.

Fethiye Yamaç Paraşütü Fiyatı
Fethiye Yamaç Paraşütü Fiyatı

Yamaç Paraşütü Nasıl Yapılır ?

Yamaç paraşütü yapmayı öğrenmek sanılanın aksine oldukça kolaydır. Özellikle Fethiye Ölüdeniz bölgesi yamaç paraşütü öğrenmek isteyenler için de tercih edilen bir mekandır. Hava sporları arasında yamaç paraşütünü bu kadar popüler kılan birçok neden vardır. Yamaç paraşütü uzun bir eğitim süreci ile insanları sıkan bir hava sporu değildir. Kolayca öğrenilir ve öğrenildikten sonra bırakana rastlamak pek mümkün olmaz.

Yamaç paraşütü adında da geçtiği yamaçlar aracılığı ile kalkış yapılan bir hava sporudur. Kalkış yapmak için kısa bir mesafe koşmanız yeterli oluyor. yüksek bir yere, uygun eğitime ve uygun ekipmanlara sahipseniz tabanlara kuvvet, uçma zamanı gelmiştir demektir. Kalkış yaptıktan sonra ise hava koşullarına bağlı olarak saatlerce gökyüzünde kalabilirsiniz. Ayağınızı yere değdirecek tek şey muhtemelen yorgunluk olacaktır. Gökyüzünde yapılabilecek onlarca güzel şey var. Bir gün yamaç paraşütü yapmaya karar verirseniz bizler için birkaç fotoğraf ve tabi ki bir de selfie çekinin. Çünkü buna bayılacaksınız. Zamanınızın kalanını ise kendinize ayırın. Küçücük insanlara, denize, kumsala ve doğaya bakın. Seyrettiğiniz en güzel manzaralardan biri olacak. Kendinizi rüzgara bırakın. Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Fiyatları 2023 | 2024 | 2025 | 2026 | 2027 | 2028  yıllarını öğrenmek ve rezervasyon yapırmak için 0539 646 6460 nolu  telefondan iletişime geçebilirsiniz.

Fethiye Yamaç Paraşütü Fiyatı
Fethiye Yamaç Paraşütü Fiyatı

Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Hangi Aylarda Yapılır ?

Çok sorulan sorulardan Yamaç Paraşütü Hangi Aylarda Yapılır? Sorusunun cevabı ise iklime göre değişiklik göstermekte fakat yoğun olarak nisan ayı ile kasım ayı arasında fakat iklim olarak diğer bölgelerden farklı olduğundan 12 ay yamaç paraşütü yapılabilmektedir. Bunun dışında uygun hava koşullarının ve güvenli imkanların olduğu her zaman yaz-kış yamaç paraşütü yapılabilir. Tabi birde yüksek bir mekan şart. Bunun için ise Babadağ mükemmel bir tercih olacaktır.

Yamaç paraşütü yaparken ihtiyaç duyulanlar da sıklıkla araştırılmaktadır. Yamaç paraşütü yaparken yanınıza ufak bir şişe su ve güneş gözlüğünüzü almanız size yetecektir. Daha sonrasında manzaranın ve sakinliğin keyfini çıkarabilirsiniz.

En uygun yamaç paraşütü fırsatları ve paketleri için önceden rezervasyon yaptırabilirsiniz. Fethiye Ölüdeniz yamaç paraşütü fiyatları ise ortalama 850 Türk Lirasından başlamaktadır. Fiyatlar yamaç paraşütü yapacağınız şirketin kalitesine, tecrübesine ve hangi aylarda ziyaret etmeyi planladığınıza göre değişiklik gösterebilmektedir. Siz yine de Fethiye tatilini düşündüğünüz de tatile başlamadan, ünlü Babadağ’dan uçmadan önce Fethiye Ölüdeniz’in Yamaç Paraşütü Fiyatları 2023 | 2024 | 2025 | 2026 yıllarında ne kadar olacağı konusunda 0539 646 6460 nolu telefondan uçuş fiyatları hakkında bilği alabilirsiniz.

 

Scroll to Top