Ölüdeniz Yamaç Paraşütü

Fethiye Ölüdeniz Paraşüt Fiyatı

Fethiye Ölüdeniz Paraşüt Fiyatı

Fethiye Babadağ ‘dan yamaç paraşütü yapmak öncelikle karar verip rezervasyon yaptırmak gerekmektedir. Fethiye yamaç paraşütü için konaklama yaptığınız hotel, özel villa, aparttın konumuna bağlı olarak servisimiz vardır. Ofiste uçuş kaydınız yapıldıktan sonra özel eşyalarınızı ofisimizde bırakarak minibüslerle Babadağ paraşüt kalkış pistine doğru yola çıkılmaktadır. Babadağ teleferik ile uçuş pistine çıkmak isteyen misafirler ise extra Babadağ Teleferik ücreti ödemek durumundadır.

 

Fethiye Ölüdeniz Babadağ Yamaç Paraşütü nasıl yapılır

Uçuş yapılacak  1200-1700-1800-1970 mt pistlerine çıkış süresi yaklaşık olarak 25-30 dakika sürmektedir. Kalkış pisti hava şartlarına göre tercih edilmektedir. Uçuş için ekipmanlar kuşandıktan sonra pilot ve yolcu koşarak uçuş yapılmaktadır. Kalkış için en önemli unsur ön tarafta bulunan yolcunun koşmasıdır. Yolcunun kalkış esnasında oturması durumunda kazalar meydana gelmektedir.

Fethiye Ölüdeniz Paraşüt Fiyatı
Fethiye Ölüdeniz Paraşüt Fiyatı

Fethiye Ölüdeniz Babadağ Yamaç Paraşütü Fiyatları & Teleferik Ücreti

Fethiye Ölüdeniz Babadağ Yamaç Paraşütü Fiyatları ; Fethiye Ölüdeniz Babadağ Yamaç Paraşütü Fiyatları uçuş yapılacak döneme göre değişmektedir. Fethiye bölgesinde tatil yapan misafirlere yılın 12 ay’ı Babadağ yamaç paraşütü hizmeti vermekteyiz. Fethiye Ölüdeniz Babadağ fiyatlarında foto video ücretleri dahildir. Fethiye Ölüdeniz Babadağ Yamaç Paraşütü Fiyatları hakkında bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için 0539 646 6460 hattımızı arayabilirsiniz. Yamaç paraşütü yapmak için Babadağ teleferik ile pistlere çıkmak için Fethiye Babadağ teleferik ücreti veya fiyatları hakkında bilgi almak için teleferik şirketinden bilgi, bilet alabilirsiniz.

 

 

Scroll to Top